< exanthematicus >

! exanthematicus pictures only !


Album lijst :: Registreer :: Inloggen
Laatste upload :: Laatste commentaar :: Meest bekeken :: Best beoordeeld :: Mijn Favorieten :: Zoek
                                                         

Voorwaarde en condities

De beheerder van < exanthematicus > zal proberen elk aanstootgevend materiaal zo snel als mogelijk te verwijderen. Het is echter onmogelijk elk materiaal te bekijken. Daarom ga je akkoord dat alle postings die op deze site gedaan worden de gezichtspunten en opinies zijn van de auteur en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

Je gaat er mee akkoord geen aanstootgevende, obscene, vulgaire, hatelijke, bedreigende, sexueel-getinte of elk ander materiaal dat elke van toepassing zijnde wet overtreedt, op deze site te plaatsen. Je gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van < exanthematicus > het recht hebben elke inhoud te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig vinden. Als gebruiker ga je er mee akkoord dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard. Terwijl deze informatie niet openbaar gemaakt wordt aan een derde partij zonder jouw toestemming, ga je akkoord met het feit dat de webmaster en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor elke hack poging, dat kan lijden tot het openbaar worden van de database.

Deze site gebruikt cookies om informatie te bewaren op je lokale computer. Deze cookies dienen er voor jouw kijk plezier te verhogen. Het e-mail adres wordt alleen gebruikt om jouw registratie details en wachtwoord te bevestigen.

Door op 'Ik ga akkoord' hieronder te klikken , ga je akkoord dat je gebonden bent aan deze condities.